Hvordan logger jeg på FritForum

Velkommen - det er rigtig dejligt at du nu har fundet frem til vores forum i Danmarks Frie AutoCampere - vi kalder det FritForum. Vil du tilbage til DFAC's hjemmeside så klik her: https://www.dfac.dk

Er du medlem, så har du også fået et logind. Klik i øverste højre hjørne og brug det. Så åbner der sig en verden af interessant, brugbar, hyggelig eller tankevækkende viden. Kig ind, hils på Tine, Allan, Michael, Jonna, Ida og alle de andre herinde. Brug de andre medlemmers viden eller bidrag med din egen. Fortæl hvor du synes foreningen skulle sætte noget mere ind eller fortæl bare hvor det kunne gøres bedre.

Men kig først på linkene herunder. Forum etiketten, eller et par praktiske hurtige links som du kan gemme på skrivebordet eller som bogmærker til brug som din daglige indgang til FritForum

Velkommen i FritForum og velkommen når vi mødes ude i landet.

Jørn Skou, formand

Kontakt DFAC's bestyrelse og IT-hjælp her: https://www.dfac.dk/?page_id=16


FØLG NEDENSTÅENDE LINKS FOR MERE INFORMATION

Hjælp til at logge på FritForum: https://www.dfac.dk/fritforum/viewtopic.php?f=1&t=2850
DFAC's hjemmeside: https://www.dfac.dk
Forum Etikette: https://www.dfac.dk/fritforum/viewforum.php?f=5
Bliv Medlem: https://www.dfac.dk/bliv-medlem/
Aktive emner: https://www.dfac.dk/fritforum/search.ph ... ive_topics
Besvar
Brugeravatar
0037-PELP
Administrator
Indlæg: 2731
Tilmeldt: tirs 20. okt 2015 15:48
Fulde navn: Poul Erik Lind Pedersen
By: Kolding
Telefon 1: 40223221
Telefon 2: 24753221
Bilmærke: Kia Niro Plugin Hybrid
Camper mærke: CV Fendt
Model: Bianco Selection 390FH
Årgang: 2021

Hvordan logger jeg på FritForum

Indlæg af 0037-PELP »

Velkommen til FritForum. For at komme videre skal du logge ind. Hvis ikke du har bedt din browser om at huske dig ser forsiden således ud. Her går du op i øverste højre hjørne og trykker på "Log ind".
Til logind.png
Nu kommer du til Logind siden. Først skriver du dit brugernavn i feltet. Dit brugernavn er et 4-cifret tal, efterfulgt af en bindestreg og et navn - f.eks. "0037-pelp".
Brugernavn.png
Så skriver du dit kodeord i feltet. Dit kodeord fik du i dit velkomstbrev eller du har selv ændret dit kodeord i "Brugerkontrolpanel".
Kodeord.png
Sæt så hak i "Husk mig" hvis du vil have at du automatisk bliver logget ind når du går på FritForum, og tryk så på "Log ind" knappen.
Logind.png
Din Logind status kan du se øverst til højre på skærmen. Når du er logget ind står dit brugernavn i øverste, højre hjørne.
Logind status.png
Har du brug for yderligere tips til FritForum, kan du prøve at kigge her: http://www.dfac.dk/fritforum/viewforum.php?f=230 Der er der lavet en del "HowTo?" eller "Hvordan gør jeg?" indlæg med anvisninger på hvordan man benytter forskellige funktioner i FritForum.

Se også vores samling af video-guides her: https://dfac.dk/fritforum/viewtopic.php?f=230&t=4988

Har du brug for yderligere hjælp kan du sende en e-mail til support@dfac.dk hvor du kort fortæller om dit problem, eller blot beder om at blive kontaktet. Så skal vi prøve at hjælpe så godt vi kan.
2 x

Besvar

Tilbage til "Velkommen"